Facial Cleansing Brush

Gezichtsreinigingsborstel

Ontdek de nieuwste trend: de Skinera Facial Cleansing Brush! Met deze roterende gezichtsreinigingsborstel reinig je je gezicht perfect en veeg je in één keer alle make-upresten en onzuiverheden weg. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat je in no time klaar bent met je gezichtsreiniging. Geschikt voor alle huidtypes en kan zelfs gebruikt worden onder de douche. Je huid wordt na ieder gebruik heerlijk zacht, schoon en straalt meer dan voorheen!

Voordelen

  • Roterende borstel die je huid perfect reinigt
  • Binnen een minuut klaar met je gezichtsreiniging
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Reinigt beter dan met de hand
  • Verwijdert make-upresten en onzuiverheden in een handomdraai
  • Instelbaar in 2 snelheden: laag en hoog
  • Showerproof: geschikt voor onder de douche
  • Inclusief 2 Regular opzetborstels
  • Werkt op batterijen
  • Geschikt voor alle huidtypes

Reinig je gezicht als een pro!

Skinera Facial Cleansing Brush reinigt de poriën diep, waardoor ze geminimaliseerd worden. De huid wordt grondig gezuiverd en hierdoor ontstaan er minder puistjes op je gezicht. De Skinera borstel reinigt zelfs beter dan handmatige reiniging. Na gebruik merk je direct dat je huid zachter aanvoelt en aanzienlijk schoner is. Daarnaast kunnen crèmes en lotions beter worden opgenomen door de huid. Ga voor een mooie en stralende huid met Skinera Facial Cleansing Brush!

Supersnel je make-up eraf halen

Wees eerlijk: niets is vermoeiender dan het verwijderen van je make-up. Je doet grote moeite om het er perfect op te krijgen, maar het lijkt alsof het nog meer moeite kost het er af te halen. Dat is nu verleden tijd! Skinera Facial Cleansing Brush werkt met een snelle roterende borstel, waardoor je niet meer handmatig hoeft te ‘schrobben’. De borstel doet simpelweg al het werk. Houd je borstel onder de kraan, breng een klein beetje reinigingslotion aan op de borstel en beweeg ‘m over het gezicht. Je zult zien dat make-up en onzuiverheden als sneeuw voor de zon verdwijnen en je huid weer heerlijk kan ademen.

De ideale borstel met handige functies

De Skinera gezichtsreinigingsborstel is showerproof en dat betekent dat je deze borstel onder de douche kunt gebruiken. Dat is handig, want zo ben je nóg sneller klaar met je dagelijkse gezichtsreiniging. Daarnaast beschikt deze borstel over 2 snelheden: kies tussen de lage of hoge stand, afhankelijk van wat je prettig vindt. Het apparaat werkt op 2 LR06 (AA) batterijen, welke worden meegeleverd. Bovendien vind je 2 Regular opzetborstels in de verpakking, waar je in totaal gemiddeld 6 maanden mee vooruit kunt. Een gezichtsreinigingsbehandeling in een beautysalon is vaak prijzig, maar reinig je gezicht vanaf nu elke dag zélf op een professionele manier tegen een fractie van de prijs!
En wanneer je nieuwe borsteltjes nodig hebt, kun je die heel voordelig kopen. Vanaf nu wordt het reinigen van je gezicht super gemakkelijk! Probeer het zelf!

Opmerkingen, vragen of zeg gewoon hallo