2 in 1 epileerapparaat

Wie wil er geen gladde huid die sexy aanvoelt? Met het Skinera 2-in-1 epileerapparaat bereik je dat nu met gemak, want je hebt de keuze tussen het scheren of epileren van haartjes. Zelfs de kortste haartjes vormen geen probleem, want je haalt ze moeiteloos weg. Het is geschikt voor het hele lichaam, zoals je benen, oksels, bikinilijn en armen en geeft langdurig resultaat bij het gebruik van de epileerkop. Haartjes blijven zelfs wekenlang weg, waardoor je lang kunt genieten van een ultragladde huid!

Scheren en epileren

Het Skinera 2-in-1 epileerapparaat is speciaal ontworpen om mee te scheren en epileren. Door het scheeropzetstuk op het apparaat te klikken, kun je er elektrisch mee scheren. Dit zorgt ervoor dat je sneller klaar bent met ontharen dan met een gewoon scheermesje. En door het epileerkapje te gebruiken, tover je je apparaat om in een epileerapparaat. Hiermee kun je een nóg gladder resultaat bereiken, zonder stoppels. Haartjes blijven zelfs wekenlang weg, zodat je lang kunt genieten van gladde benen, armen of oksels.

Verwijdert moeiteloos korte haartjes

Je hoeft nooit meer te wachten tot haartjes lang genoeg zijn om geëpileerd te kunnen worden, zoals dat wel het geval is bij bijvoorbeeld harsen. Het Skinera epileerapparaat grijpt zelfs de korte haartjes vast en verwijdert ze moeiteloos. Zo ben je altijd verzekerd van het beste en gladste resultaat. Altijd en overal.

Voordelen

 • 2-in-1: scheren en epileren
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Verwijdert zelfs de kortste haartjes
 • Voor grote en kleine lichaamsgebieden
 • Inclusief 2 epileerkapjes
 • Voorzien van 32 epileerpincetjes
 • Inclusief scheeropzetstuk
 • Te gebruiken in 2 snelheden
 • Oplaadbaar, inclusief adapter
 • Batterijduur: 30 tot 40 minuten
 • Inclusief schoonmaakborsteltje

Voor grote en kleine gebieden

Door middel van de bijgeleverde 2 epileerkapjes, kun je zowel grote als kleine gebieden met het grootste gemak epileren. Het kleine kapje is bijvoorbeeld ideaal voor de bikinilijn en het grote kapje is de juiste keuze voor bijvoorbeeld de benen. De 32 epileerpincetjes gaan snel te werk en zorgen ervoor dat je nooit te veel tijd kwijt bent aan ontharen. Bovendien maakt het apparaat optimaal contact met de huid en volgt je rondingen, zodat zowel scheren als epileren comfortabel verloopt.

Oplaadbaar, te gebruiken in 2 snelheden

Geen gedoe meer met snoertjes die in de weg zitten. Het Skinera epileerapparaat is oplaadbaar en gaat bij volledig opladen 30 tot 40 minuten mee. Je kunt ervoor kiezen om langzaam of snel te ontharen doordat er 2 snelheden op dit apparaat zitten. De langzame stand is bijvoorbeeld ideaal als je secuur te werk wilt gaan op gevoelige lichaamsdelen zoals de bikinilijn.

Opmerkingen, vragen of zeg gewoon hallo